Изложители

Инфраджистикс
Инфраджистикс разработва библиотеки и инструменти за дизайн насочени към софтуерни разработчици както и бизнес решения, таргетиращи компании от всякаква големина в различни браншове.
MentorMate
МенторМейт е софтуерна компания, която предлага цялостна услуга за създаване на модерни технологични решения, съчетавайки бизнес стратегия, дизайн и софтуерно инженерство.  
4аХолидей
Фор а Холидей е туристическа агенция, която предлага екскурзии в страната и чужбина с настаняване, изхранване и трансфер, и организира семинари, конференции, обучения и тийм билдинг.  
Paysafe
Paysafe е водеща платформа за разплащания с богат опит в обслужването на търговци и потребители в глобалния развлекателен сектор. Основната цел е търговци и потребители да осъществяват транзакции безпроблемно.
Фигмайстор
Фигмайстор е първият курс за Фигма на Български език и то напълно безплатно. Подходящ за напълно начинаещи дизайнери, маркетолози и разработчици, които искат да придобият основни знания с инструмента.
Българска фондация биоразнообразие
Българска Фондация Биоразнообразие съхранява природните ресурси като поддържа селекция продукти от малки фермери и занаятчии в екологично чисти райони в България.
Некст Баскет
Некст Баскет предлага SaaS платформа за електронна търговия, чрез която се създават онлайн магазини. Основните направления са Производство на софтуер, Търговска дирекция и Услуги.  
Addit
Адит предоставя лесна и удобна услуга за отдаване под наем на електронни устройства, определяне на наемен период, допълнително покритие за щети и изцяло дигитален процес на одобрение.