Сесия на конференциятаДен 3 (17 ноември, 2023)12:10-12:35 EETИздание: 2023

Апликация с универсални решения за всеки пазар

Финансовото благополучие не само ни придава чувство на спокойствие и сигурност, но и ни позволява да насочим енергията си към постигане на лични и професионални цели. Подобрява взаимоотношенията със заобикалящите ни хора и съкращава дистанциите в социален аспект.

Може ли едно финансово приложение да бъде насочено към подпомагане на финансовото благосъстояние в различни държави, където потребителите срещат разнообразни финансови предизвикателства, правни регулации и битови ограничения?

В рамките на тази тема, ще разгледаме как уникалните потребителски персони влияят на дизайна и функционалността на такова финансово приложение и как това води до по-добра финансова стабилност и благосъстояние. Ще разгледаме предимствата и предизвикателствата на тази концепция и как може да бъде успешно реализирана.

Ще засегнем и работния процес, както и дълбочината на изследователските въпроси, които сме си поставили, заедно с необходимостта от ефективна комуникация в международен крос-функционален екип (squad), необходима за успешното изпълнение на проект от такъв мащаб.

Лектори