РаботилницаДен 3 (06 юни, 2024)9:00-13:00 § 14:00-18:00 EETИздание: 2024

Дизайн спринтове с ИИ – По-бързо и ефективно разработване на идеи с помощта на изкуствен интелект

Като дизайнери, се гордеем с това, че сме с отворено съзнание и иновативни, но нека си признаем: понякога се затваряме в собствените си ментални кутии. Чували ли сте някое от тези извинения? ‘Аз съм твърде зает за дизайн спринтове; те ще ми откраднат от ценното време!’ или ‘AI няма да ни замени; ние практически написахме книгата за дизайн!’ Е, време е да се освободим от тези самоналожени ограничения и да прегърнем бъдещето.

Искате ли да научите как да провеждате Дизайн Спринтове, доказана рамка за решаване на сложни проблеми само за пет дни? Искате ли да откриете как AI може да ви помогне във всеки етап от процеса, от проучване до тестване? Ако е така, присъединете се към нас на този практически тренинг, където ще изпитате силата на Дизайн Спринтове и AI в действие.

Какво да очаквате от този тренинг?

  • Да научите как да използвате Generative AI като perplexity.ai, MS Edge Copilot (Chat GPT4) и fireflies.ai, за да подобрите вашия UX процес;
  • Работа по реално предизвикателство и преминаване през петте фази на Дизайн Спринт: изследване, идеи, решение, прототип и тестване;
  • Споделяне на отзиви и усвоени знания с другите участници и фасилитаторите;
  • Получаване на практически умения и инструменти, които можете да приложите към вашите собствени проекти и предизвикателства.

Не пропускайте тази възможност да подобрите вашите UX умения с Дизайн Спринтове и AI.

Лектори