РаботилницаДен 2 (05 юни, 2024)14:00-18:00 EETИздание: 2024

Оформете бъдещото си Аз днес

Често прибягваме до ограничени етикети, за да се определим, но те не успяват да отразят пълноценно нашите разнообразни умения, опит и интереси. Богатство, което се губи в дизайнерската индустрия, но е изключително ценно за света.

Как най-добре да се представите пред другите? Как получавате възможността да се справите с  предизвикателства, за да изпъкне вашата уникална стойност? Как набирате хора, които да отговарят на нуждите на вашите проекти? Как идентифицирате най-добрите пътища за инвестиране в лично и професионално развитие, както за вас, така и за вашите колеги?

Джейсън Месут ще ви преведе през серия от ангажиращи упражнения с помощта на визуални рамки, които е разработил през последните 19 години. Ще картографирате, позиционирате и профилирате себе си по начини, за които може би не сте се сещали досега. Джейсън ще ви помогне да рефлектирате върху кариерата си, за да се опознаете по-добре и фокусирате бъдещия си път.

Сесията е силно интерактивна и интроспективна, фокусирана върху вас като дизайнер или лидер. Ще ви даде рядко време и пространство за вас самите, като същевременно ще запази вашата анонимност. Освен това ще ви помогне да натрупате увереност и знания, за да провеждате подобни упражнения с динамиката на вашите екипи и допринесете за професионалното им развитие.

Какви ще бъдат ползите за участниците?

  • Ще имате рядко време и пространство да рефлектирате върху себе си.
  • Ще имате повече яснота относно собствените си силни страни, интереси и пропуски във вашия дизайнерски профил.
  • Ще разберете различните видове дизайнери, какъв тип дизайнер сте и какъв тип дизайнер се стремите да бъдете.
  • Ще имате по-добър подход да комуникирате стойността и разликата си на другите.
  • Ще разберете различните умения, качества и компетенции на съвременните дизайнери.
  • Ще имате опит с набор от инструменти за рефлексия и проекция, които можете да използвате за себе си и други дизайнери през цялата си кариера.
  • Ще можете по-добре да приоритизирате бъдещите си пътища и професионално развитие.
  • Ще можете по-добре да набирате нови таланти и да развивате екипи в съответствие с уменията, липсващи във вашата организация.
  • Ще придобиете по-голяма увереност и знания за използването на инструментите върху себе си и вашите екипи в бъдеще.

 

Лектори