Издание 2023   Сесия на конференциятаДен 3 (17 ноември, 2023)11:45-12:10 EET

Дигитално благополучие чрез устойчивост – история за това как зелените резултати стъпват в света на бизнес метриките

Концепцията за устойчивост се основава на три основни стълба – социален, икономически и екологичен. Устойчивата околна среда дава стабилна основа на нашето благополучие, както физическо, така и психическо – нашето щастие, нивата на стрес и безпокойство, които изпитваме, нашата продуктивност, креативност и способност да се фокусираме. Как да постигнем това посредством продуктите и услугите, които доставяме глобално?

Сесията обхваща цялостния процес по създаване на мониторинг на устойчивостта като част от VMware Aria Operations – от партньорство и сътрудничество между заинтересованите страни, през разработване и валидиране на концепция, до пускане и непрестанно усъвършенстване на функционалността, като част от продукта.

Лектори
Костадин Кушлев

Костадин Кушлев

Директор продуктов дизайн

Коста е дизайн лидер с повече от 17 години професионален опит. В момента изпълнява ролята на Директор продуктов дизайн във ВиЕмУеър и отговаря за дизайн екипите работещи по портфолиото от продукти за управление на облачни услуги. Преди настоящата си роля е управлявал и е бил част от екипи, предоставящи дизайн услуги за десктоп, уеб и мобилни приложения.

Извън работа, има магистърска степен по продуктов дизайн и от скоро бизнес образование. Почитател е на класическия автомобилен дизайн, уличната фотография, добрата храна и дълги разходки по диви плажове.