Въпроси

Да. Ако имате идея, сме отворени за предложения за тема и работилница – попълнете заявка.

Да, ще продължаваме да подкрепяме младите хора. Ще раздадем 7 стипендии на студенти и други учащи:

  • 4 стипендии за семинарния ден на 15 ноември.
  • 3 стипендии за работилниците на 13 и 14 ноември – по 1 за всяка работилница.

Ще пуснем въпросник за кандидатстване за стипендии. Ще обявим в социалните медии: страниците на Лукрат във Фейсбук, Linkedin, и Instagram.
 

 

Да. Ако искате да станете доброволец, моля попълнете въпросника.

Започваме на 13 ноември 2024 г. с две полудневни работилници, продължаваме на 14 ноември с две полудневни работилници и завършваме на 15 ноември със семинарния ден. Вижте Програмата

Страхотен набор от лектори, провокиращи теми, място, където да зададете въпросите си и/или да споделите знанията си за UX, възможности за свързване с други участници и вероятно някои изненади. Събитието привлича предимно активни професионалисти и студенти. Обикновено събираме между 200 и 350 души за трите дни на конференцията.

Семинарните сесии се записват. Ако сте регистрирани за семинарния ден, но не успеете да присъствате на всички сесии, ще получите запис на сесиите и презентациите на лекторите.

Не, билетите са виртуални. Не изпращаме билети на участниците. Потвърждаваме регистрациите по имейл. Моля, явете се в очаквания час за съответната работилница или семинарния ден и служителите на конференцията ще Ви регистрират.