Въпроси

Не. Не изпращаме билети на участниците. Потвърждаваме регистрациите по имейл. Моля, явете се в очаквания час за съответната работилница или семинарния ден и служителите на конференцията ще Ви регистрират.

Семинарните сесии се записват. Ако сте регистрирани за семинарния ден, ще бъдете уведомени по имейл веднага щом записите станат налични. Ако сте регистрирани за семинар и не можете да присъствате, моля свържете се с нас.

Страхотен набор от лектори, провокиращи теми, място, където да зададете въпросите си и/или да споделите знанията си за UX, възможности за свързване с други участници и вероятно някои изненади. Събитието привлича предимно активни професионалисти и студенти. Обикновено събираме между 200 и 350 души за трите дни на конференцията.

Започваме на 15 ноември 2023 г. и завършваме на 17 ноември 2023 г. Вижте Програмата

Не планираме да продаваме само записи. Ако се интересувате от тази опция, моля свържете се с нас. Ще преразгледаме решението си, ако има достатъчен интерес.

Програмата вече е пълна. Все пак, ако имате идея, сме отворени за предложения за бъдещи издания и последващи действия – попълнете заявка.

Вече не търсим доброволци. Имаме достатъчно за тазгодишното издание. Ако се интересувате от следващата година, моля, пишете нa angelina.ivancheva@lucrat.net.

Ще имате възможност да присъствате на събитието на място, онлайн или и двете. Предоставяме на всички участници връзка и код за достъп до онлайн сесиите и стрийминга. Изпращаме необходимата информация и указания по имейл.

Да. За тазгодишното издание запълнихме наличните стипендии. Ако се интересувате от стипендия за следващата година, моля, пишете ни на angelina.ivancheva@lucrat.net.